U herkent de praktijk aan het uithangbord met het blauwe verlichte kruis aan de straatkant. Wanneer u de oprit opkomt, kunt u direct links parkeren. Er is plaats voor 3 wagens. Vervolgens loopt u via het pad naar de praktijk.

Om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, werk ik enkel op afspraak. Dit houdt in dat u zelden zult wachten in de wachtkamer samen met andere dieren en hun baasjes. De wachtkamer is een afgesloten ruimte waar u in alle rust kunt wachten tot u aan de beurt bent.

In de praktijk is er mogelijkheid om uw dier te hospitaliseren. Na een operatie kan uw dier hier rustig wakker worden of indien nodig, opgenomen worden om zo de meest optimale zorg te kunnen toedienen. Kleine ingrepen worden op de praktijk uitgevoerd, voor grotere/complexere ingrepen werk ik samen met een collega in de buurt. Echografieën worden door een collega-specialist bij mij op de praktijk uitgevoerd, voor een röntgenopname van uw dier kunnen we terecht bij de collega in Assenede, vanaf januari 2021 heb ik mijn eigen toestel op de praktijk. Bloednames gebeuren op de praktijk en de stalen worden opgestuurd naar een diergeneeskundig labo. Heel vaak kennen we de resultaten nog diezelfde dag!

Voor meer info over de aangeboden diensten, klik “hier” of neem gerust contact op!